Скандально відомий російський письменник Едуард Лимонов виключив з очолюваної ним партії "Інша Росія" екс-терориста ДНР Захара Прілепіна. Причиною тому послужило членство останнього в "Загальноросійському народному фронті" – громадської організації, яка підтримує господаря Кремля Володимира Путіна. Про це повідомляє Радіо Свобода, посилаючись на заяву Лимонова в його блозі.

В останніх числах листопада на пленарному засіданні з'їзду ЗНФ Прилепін був обраний в центральний штаб організації. Як заявив Лімонов: "Ми пред'явили Прилепину ультиматум, мовляв ти вибери хлопець, або ми або ОНФ?" але Прилепін відповіді на це запитання так і не дав.

За словами письменника, "Іншої Росії" не вважають Прілепіна своїм товаришем по партії. Формальності для виконання прийнятого рішення будуть дотримані трохи пізніше.

Захар Прилепін входив до складу забороненої Націонал-більшовицької партії, заснованої Лимоновим, починаючи з 1997 року і був керівником нижегородського відділення “Іншої Росії”. Ця партія була створена в 2010 році, основний її склад був з членів НБП.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що скандальний російський письменник, який воював проти українських солдатів на боці російських терористів, раптово заявив, що більше воювати на Донбасі він не планує. За його словами, "молода держава" перетворилося в "чергову російську область". З цієї причини війна там перестала його надихати. Псевдописатель вважає, що після ліквідації Захарченко там відбулися кардинальні зміни.

Як повідомляв портал "Знай.uа": один з народних депутатів України висловив впевненість в тому, що кофликт на сході Україні слід вирішувати виключно шляхом переговорів всіх сторін-учасників.

ТакожЗнай.uа" писав, що зниклий на якийсь час і знову объявившийся Прилепін, зробив по Донбасу чергове маревне заяву. Терорист засумнівався в реінтеграції ОРДЛО. Також він висловив думку, що "Україні більше не бачити Донбасу". Вся економіка окупованих територій і всі люди працюють на Росію. Все для цього було заздалегідь сплановано і підготовлено.