Користувачі Facebook публікують на своїх сторінках фото масштабних черг перед новорічними святами, жартома називаючи цей ажіотаж хроніками "зубожіння", про що повідомляє Уніан.

У багатьох супермаркетах просто не вистачає візків, а черги утворюються вже перед магазинами, тому що для авто не вистачає місць на парковках.

В коментарі до знімка, на якому зафіксовано величезну кількість людей в супермаркеті Ашан, написали: "Пробки присутні не тільки на дорогах Києва, але і в супермаркетах...)".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Очікуючи такі передноворічні події, супермаркети відкрили справжнє полювання на довірливих українців, поспішають зробити всі покупки до настання Нового року. Приміром, одна з покупців харківського супермаркету виявила, як продавці дурять неуважних покупців. Зокрема, під виглядом червоної риби магазин продає дешевого товстолобика. Вартість фальсифікованої риби становить цілих 711 гривень за кілограм, при цьому вершиною цинізму є те, що на етикетці відкрито пишуть, що в складі лише один інгредієнт – товстолоб.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що довгі черги біля прилавків не спостерігаються в тимчасово окупованому Донецьку, де, як відомо, просто відірвані від реальності ціни на продукти. Місцеві жителі продемонстрували ціни в деяких супермаркетах, а також підрахували, в яку суму обійдеться новорічний стіл. Судячи з фотографій цін, відсвяткувати Новий рік вийде, лише виклавши на продукти цілу місячну зарплату.

Як повідомляв портал "Знай.uа": експерти розповіли, як відзначити новорічні свята так, що на ранок обійшлося без наслідків. Слідуючи декільком простим радам, можна отримати задоволення від свята і не переживати про своє здоров'я.

Також "Знай.uа" писав, що українська пісня-щедрівка, "Щедрик", про благої вісті і прилетіла серед зими ластівку, яка стійко асоціюється у нашого народу з новорічним настроєм і мелодійним дзвоном прокотилася по всьому світу, була виконана у Венеції. Прямо в центрі італійського міста на воді, де вже також панує різдвяний дух, на площали Сан-Марко, заспівали Щедрика в обробці композитора Миколи Леонтовича.