Вже на початку січня 2019 року в магнітному полі Землі відбуватимуться зміни. З 4 січня слід готуватися до потужних магнітних бур.

Такий прогноз оприлюднили фахівці Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця.

Магнітні збурення, близькі до магнітної бурі рівня G1, прогнозуються на 4 і 6 січня.

А в кінці місяця – 24 січня – фахівці прогнозують найбільш потужні магнітні бурі у цьому місяці.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Уляна Супрун розповіла, як насправді впливають на людей магнітні бурі

В.о. міністра охорони здоров'я не згодна з тим, що магнітні ьурі викликають мігрень, а також, що ця активність Сонця здатна негативно впливати на суглоби, провокувати біль успині та інше.

Нагадаємо, в.о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розкритикувала традиційне новорічне меню українців, викресливши зі списку більшість улюблених продуктів. На думку Супрун, ці страви, які ми звикли їсти на свята - просто удар для печінки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, невідома планета своїм впливом на виверження вулканів по всій Сонячній системі провокує кінець світу. Більш того, вона має здатність "висмоктувати" лаву з надр Землі.

Також Знай.ua писав, що погода 1 січня подарує українцям справжню зимову казку. Очікуються і невеликі снігопади і помірні морози. У столиці України - в Києві в перший день 2019-го — 1 січня, вдень максимальна температура прогнозується -1 градус.

Дивіться: Що таке магнітні бурі та як вберегтися