Початок 2019 року в Україні ознаменується посиленням вітру до штормового, а 3 січня 2019 знову очікується похолодання. Про в своєму Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

погода в Україні
погода в Україні

"2 січня в Україні посилення опадів, вітру до штормового. 3 січня - похолодання", - написала Діденко.

Український гідрометцентр попереджає про високу небезпеку сходу снігових лавин 2 січня у високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської області.

"За даними Укргідрометцентру, 2 січня 2019 року у високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)", - повідомляється на сайті Держслужби України з НС у вівторок.

Популярні новини зараз
Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися
Показати ще

снігопад
снігопад

Згідно з прогнозом на 4-5 січня у південній частині, східних та більшості центральних областей сніг, на півдні та сході місцями з дощем, на решті території без істотних опадів, тільки 4 січня в західних областях невеликий сніг. Температура вночі 3-9 °, вдень 0-6 ° морозу, на південному сході країни вночі 0-6 ° морозу, вдень від 3 ° морозу до 3 ° тепла.

У столичному регіоні без істотних опадів. Температура вночі 4-9 °, вдень 1-6 ° морозу.

Нагадаємо, синоптики повідомили, що в січні 2019 року в Україні середня місячна температура становитиме від нуля до 4 градусів морозу. Подібна температура принаймні на півтора-два градуси тепліше показників багаторічних спостережень.

Опадів у січні буде не більше, ніж у попередні роки, у межах середніх багаторічних значень — 27-55 мм, на Закарпатті 64-81 мм, в горах Криму до 124 мм.

Знай.uа писав, що погода 1 січня подарує українцям справжню зимову казку.

Нагадаємо, в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розкритикувала традиційне новорічне меню українців, викресливши зі списку більшість улюблених продуктів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, невідома планета своїм впливом на виверження вулканів по всій Сонячній системі провокує кінець світу.