У вівторок, 1 січня, Аміраза Бікбаєва, батька Дмитра Бікбаєва, випускника "Фабрики зірок", знайшли мертвим у дворі належного йому будинку. Тіло виявили родичі померлого неподалік від будинку. Точна причина смерті на даний момент невідома, але ознак насильницької смерті на тілі не виявили.

На даний момент слідство основний вважає версію про самогубство. Поблизу с тілом була виявлена ​​передсмертна записка, в якій йдеться про проблеми з бізнесом. По всій видимості, чоловік наклав на себе руки через фінансові проблеми.

Незважаючи на те, що сукупність фактів на те, що Азамат Бікбаєв звів рахунки з життям, кримінальна складова цього випадку слідчими поки що не виключається. Деталі трагедії ретельно вивчаються, а всі матеріали направлені на перевірку.

В останні дні минулого року Дмитро Бікбаєв був повністю присвятив себе роботі. Його власний спектакль "Немаленький принц" став одним з останніх творчих досягнень. Він поставив його для Театру-студії «15» як режисер і зізнався в цьому напередодні Нового року. Головну роль у виставі виконала популярна актриса Олена Яковлєва. Дмитро відгукнувся про свою роботу так: "Якби мені якийсь час назад сказали, що я буду ставити спектакль на одну з найяскравіших актрис сучасності, я не повірив би. Тим більше, що мова про Олену Яковлєвої - адже вона ще й мій особистий акторський кумир. Неперевершена і приголомшлива. Актриса, за грою якої я дивлюся в театрі як в підручник. Робота з цією актрисою - це подарунок для будь-якого режисера і не тільки в Росії ".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що модний український проект Топ-модель по-українськи підходить до свого завершення і стали відомі його фіналісти. Незважаючи на це, шанувальники шоу категорично не згодні з рішенням суддів, що висловили в коментарях в соціальній мережі.

Як повідомляв портал "Знай.ua": Настя Каменських не перестає вражати шанувальників своїми знімками і відео.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль не відстає від інших знаменитостей і активно постить в Instagram.