У мережі поділилися захмарними цінами на продукти у окупованому Росією Донбасі напередодні Нового року.

Новий рік у Донецьку
Новий рік у Донецьку

Про це пишуть місцеві жителі у соцмережах та публікують відповідні фото.

Містяни показали ціни продуктів на звичайному вуличному ринку - від кондитерських виробів до ковбас, м'яса та сиру.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Зокрема, в Макіївці торт "Київський на вершках" можна купити за 265 руб. (106 грн за курсом місцевого банку на 02.01.2019), "Тірамісу" - за 325 руб. (130 грн) за одиницю, "Наполеон" - по 160 руб. (64 грн) за 1 кг.

Окрім того, житель Макіївки показав ціни на сир і ковбасу в "ДНР", які виявилися іще більш захмарними.

Нагадаємо, у Донецкій області, в місті Покровську діти зібрали новорічну ялинку, яка складається з 5042 різдвяних дзвіночків.

Про це в Facebook повідомляє керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

"Їх чистим передзвоном діти прифронтової зони привітали з прийдешніми святами всю Україну", – прокоментувала Вєтрова фотографію.

Покровськ знаходиться всього в 70 кілометрах від лінії зіткнення на Донбасі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у тимчасово окупованому Донецьку також намагалися влаштувати масові святкування Нового року, люди збиралися переважно на центральній площі міста біля головної ялинки.

Новий рік у Донецьку
Новий рік у Донецьку

У соцмережах мешканці діляться фотографіями із заходу, а також відео салюту, яким зустріли 2019 рік.

Як відомо, в більшості міст підконтрольної українській владі частини Донецької області були скасовані салюти через ситуацію регіоні, зокрема, це стосувалося Маріуполя, Слов'янська, Покровська.

Новий рік у Донецьку
Новий рік у Донецьку

"У порівнянні зі спогадами про довоєнні часи сьогодні вночі на районі була мертва тиша. Раніше у мене кіт півночі з-під дивана не вилазив, а сьогодні накотив зі мною коньячку і спав, навіть очей не розплющував", – поділився сумними враженнями автор публікації.

Також Знай.ua писав про те, що Новорічна ніч видалася відносно спокійною, але відсутність обстрілів важкою зброєю ворог компенсував салютами зі стрілецької, пише 24.