Терористичне угрупування "ДНР" оголосило про взяття у полон українського військового, який начебто брав участь у невдалій спробі проникнення на територію так званої республіки на південному напрямку. Про це йдеться у повідомленні сепаратистського видання ДАН.

"Нашими захисниками узятий у полон один із українських військових, який був кинутий своїми "колегами" під час панічної втечі. У полоненого лікарі констатували переохолодження, зараз йому надається кваліфікована медична допомога", - заявив "заступник начальника управління народної міліції ДНР" Едуард Басурін.

Він стверджує, що під час опитування військовий нібито розповів про подробиці запланованого наступу на Маріупольському напрямку.

"Зокрема, за його даними, в операції однією із основних ударних сил повинна була стати 128-ма гірничо-штурмова бригада, яка дислокується у місті Мукачево Закарпатської області", - пише видання сепаратистів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, Захарченко не дає бойовикам "ДНР" спокою і після смерті.

Проросійськими найманцями-бойовиками бандформування "ДНР" досі застосовуються подвійні стандарти щодо свого ліквідованого ватажка Олександра Захарченка.

У мережі вказали на подвійні стандарти у ставленні. Про це у Twitter написав журналіст Денис Казанський.

Як повідомляв раніше Знай.uа, на горлівському напрямку, незважаючи на новорічне перемир'я, сталося щось дивне. Терористи ДНР несуть серйозні втрати.

Також Знай.uа писав про те, що в мережу виклали свіжі кадри з тимчасово окупованої російськими терористами Горлівки на яких можна побачити порожні вулиці і повну відсутність життя біля магазинів і будинків.