До кінця тижня по всій території України синоптики прогнозують сніг, місцями хмарність. До кінця тижня очікується похолодання, в деяких областях до -4…-6 вдень. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У четвер, 3 січня,по всій території України очікується слабкий сніг. Опадів не прогнозують, лише на півдні країни і в Запорізькій області, там буде мінлива хмарність.

На півночі, заході і в центрі країни температура вдень 0…-2 градуси, а вночі -2…-4. На півдні та сході України синоптики прогнозують -1…1 градус, вдень -1…-3 вночі.

У Києві в цей день очікується слабкий сніг. Температура вдень 0…-2 градуси, а вночі -2…-4.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

У п'ятницю, 4 січня, половину України накриє сніг. На сході країни і в Херсоні синоптики прогнозують сніг. У деяких областях центральної України, таких як Полтавська і Кіровоградська, а також на півдні в Миколаївській очікується слабкий сніг. У Криму синоптики прогнозують дощ. На півночі і заході опадів не очікується, синоптики прогнозують хмарність.

На півночі, заході і в центрі країни в цей день очікується -3…-5 градусів вдень, а вночі -6…-8. На сході України очікується -1…1 градуса вдень, а вночі -1…-3. На півдні країни очікується -1…1 градус, вдень -1…-3 вночі.

У Києві в цей день опадів не очікується. Температура вдень -3…-5 градусів, а вночі -6…-8.

У суботу, 5 січня, по всій території України очікується сніг. Схід і південь буде засипати слабкий сніг.

снігопад
снігопад

На півночі і в центрі України в цей день очікується -4…-6 градусів вдень, а вночі -9…-11. На заході синоптики прогнозують вдень -2…-4 градуси і -6…-8 градусів вночі. На сході очікується -3…-5 градусів вдень, а вночі -5…-7. На півдні у цей день синоптики прогнозують вдень 0…-2 градуси, а вночі -5…-7.

У Києві в цей день синоптики прогнозують сніг. Температура вдень -5…-7 градусів, а вночі -8…-10.

У неділю, 6 січня, всю Україну засипатиме снігом. На півночі і заході синоптики прогнозують слабкий сніг.

снігопади
снігопади

На півночі і в центрі України вдень -4…-6 градусів, а вночі -9…-11. На заході очікується -2…-4 градуси, вдень -6…-8 вночі. На сході України в цей день синоптики прогнозують -3…-5 градусів вдень, а вночі -9…-11. На півдні країни вдень очікується 0…-2 градуси, а вночі -5…-7.

Нагадаємо, рятувальники попередили про небезпеку в Карпатах. В горах зберігається лавинна небезпека.

Як повідомляв раніше Знай.uа українцям розповіли, коли готуватися до потужних магнітних бур у січні 2019.

Знай.uа писав, що жителі Філіппін налякані і чекають на цунамі через землетрус.