Бойовики "ДНР" сказали, що полонили українського бійця. У 128-й окремій гірничо-штурмовій бригаді ВСУ кажуть, що один з її бійців зник у ніч на 29 грудня.

128-ї окремої гірничо-штурмовій бригаді Збройних сил України ("Закарпатський легіон") 2 січня заявили в Facebook, що один військовий зник, а його зброя опало до терористам "ДНР".

ЗСУ
ЗСУ

"В ніч з 28-го на 29 грудня 2018 року було виявлено відсутність одного з військовослужбовців нашої бригади. З моменту зникнення були організовані пошукові заходи, які станом на 2 січня не дали результату", – кажуть в бригаді.

2 січня "заступник начальника управління народної міліції ДНР" Едуард Басурин сказав, що до них у полон потрапив український солдат. У нього було переохолодження. Він також показав його зброю.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Підтверджуємо, що номер автомата АКС-74У, показаного в мережі, дійсно закріплений за зазначеним військовослужбовцям", – кажуть військові з "Закарпатського Легіону".

При цьому військові кажуть, що все ще шукають солдата.

Слова Басурина про те, що готується наступ Об'єднаних сил на маріупольському напрямку в ЗСУ називають фейком.

Нагадаємо, ЗСУ отримали 50 залізних аргументів проти путінської агресії

Збройні сили України протягом 2018 отримали близько 50 модернизированных і відремонтованих літаків і вертольотів.

Про досягнення повідомила прес-служба ДК "Укроборонпром".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Українські військові зустріли Новий рік на Донбасі: танки, свист куль і "святкова" нахабство бойовиків

Новорічна ніч видалася відносно спокійною, але відсутність обстрілу важкою зброєю ворог компенсував салютами з стрілецького, пише 24.

Як тільки куранти пробили північ за Москвою, в бік українських позицій полетів свинець.

Також Знай.ua" писав про те, що Українським військовим подарують студентське життя: гуртожиток, безкоштовні підручники і всесвітня павутина

В Україні набув чинності закон № 2300-VIII, розповсюджує підтримку держави при отриманні освіти на всіх учасників бойових дій, їхніх дітей, а також осіб з інвалідністю, придбаної під час війни, про що повідомляє 112.ua.