У Могилів-Подільському, що на Вінниччині, у новорічну ніч відомий бізнесмен Сергій Шевчук, який одружений на падчерці мера, отримав ножові поранення.

Про подробиці нічної бійки під рестораном пише місцеве видання 20minut.ua із посиланням на вінницького адвоката Віталій Корпало.

Саме він захищав Сергія Шевчука у суді, коли останнього звинувачували в замаху на вбивство.

Бізнесмена, одруженого на падчерці мера Петра Бровка, звинувачував у спробі вбивства Олександр Коломієць. Суддям забракло доказів, що саме Сергій Шевчук стріляв, тому звинуваченого виправдали. Тепер між сторонами, що давно конфліктують, стався черговий конфлікт новорічної ночі.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нині Сергій Шевчук перебуває у реанімації. За словами адвоката, він отримав удари у живіт та у шию.

Прес-офіцер обласного главку поліції Анна Олійник розповіла, що поліцейські отримали інформацію від медиків про двох потерпілих унаслідок новорічних "розбірок". Чоловіки отримали поранення різного ступеню важкості.

"Обидва чоловіки написали заяви, і є два провадження. По одній заяві відкрили про тяжкі тілесні ушкодження (стаття 121), по другій — про тілесні ушкодження середньої тяжкості (стаття 122 Кримінального кодексу України)", - розказали у поліції.

За попередніми висновками лікарів, дійсно, у пацієнта реанімації ножові поранення.

Обох потерпілих чоловіків в поліції назвала учасниками конфлікту двох сімейних пар.

"Один був зі своєю другою половиною і інший. Між собою вони побилися", — уточнила речниця обласного главку.

Раніше ми писали, що у Києві п'яна компанія почала бійку між собою, а закінчила її із співробітниками поліції. Інцидент стався у неділю, 30 грудня, близько 08:00 на вулиці Великій Васильківській біля пабу "Товстий Лев". П'яна компанія, яка складалася з близько 10 осіб, влаштувала скандал.

У бійці брали участь двоє нетверезих молодих людей, також до них долучилася і дівчина. Решта намагалися їх разборонити, що виходило не дуже вдало.

Раніше "Знай.uа" писав про скандал, який стався в мережі через молоду київську поліцейську.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", банда божевільних гопників громила бітами авто в центрі Києва.

Нагадаємо, віртуозну роботу київської злодійки зняла камера.