В соціальній мережі Facebook розгорівся неабиякий ажіотаж навколо юної дівчини-копа з гарними зовнішніми даними. Поліцейська по імені Наталя стала зіркою мережі завдяки відомому пабліку dtp.kiev.ua.

Фотографії відразу викликали шквал коментарів, не всі з яких позитивні. Одні захоплюються красою Наталії, інші заявляють, що вона виглядає дуже зухвало і взагалі, їй місце в стриптиз-клубі, якщо не на панелі.

Зазначимо, що Наталя не докладала жодних особливих зусиль, щоб сподобається користувачам, арештантам або кому-небудь ще, і вже точно не прагнула епатувати публіку. Вона просто народилася красивою і підтримує це. Правильні риси обличчя, гарна фігура, акуратні зачіска і макіяж – абсолютно незрозуміло, чому всі напустилися на леді-копа.

Одні щиро захоплювалися красою дівчини:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Вона прекрасна", "Господи , ну симпотная девчуля, ну фоткається, ну працює в поліції. Та що тут такого ?????!!!", "Красива дівчина. Якщо ще і профі в роботі, взагалі норм", "Принцеса", "Дуже красива. Я дуже радий що у нас є такі хранительки порядку", — пишуть в коментарях.

У той же час інші користувачі мережі засумнівалися в професійності співробітниці поліції.

"Хто їх б**ть набирає. Що вони зможуть зробити?", "Вона в цій формі може більше заробляти в сауні", "Я уявляю яка віддача від автомата буде, якщо так тримати, скільки ребер зламає", "Аутлендер станом на сьогоднішній день ще цілий?", "Нічого веселого в цьому немає. Викликала поліцію на п'яний дебош. Приїхало ось таке. Стояло писало папірець бо нічого не могло. Спасибі, небайдужі мужики скрутили алкашів , а так не знаю, чим би скінчилося. Все таки поліція не для селфи, а для допомоги у критичних ситуаціях. А мега-аргументи про "симпотную девчулю" взагалі за гранню. Вас влаштує ця симпотная як нейрохірурга, щоб залатати ваш пробитий череп, не? Ну а чо? Симпотная, ну фоткается, і чо. Так чому в якості поліцейського вона годиться?", — пишуть в мережі.

Нагадаємо, понад 200 українців стали жертвами тороговли людьми: шокуюча статистика МВС.

Як повідомляв портал "Знай.uа, скандальна блогерша з Харкова полетіла на Lexus з траси: відео 18+
Також нагадаємо, колишній глава "Правого сектора" знайшли з перерізаним горлом. Головний лікар повідомив про смерть від важкого поранення. На Львівщині знайшли мертвим колишнього главу "Правого сектора" Ігоря Коцюруба.