У анексованому путінськими головорізами Криму триває полювання на опозиційно налаштованих активістів. Так, кримскотатарский активіст Риза Асанов розповів про напад на нього невідомими, які, як він каже, за акцентом були явно прибульцями з Російської Федерації.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Риза Асанов написав у Facebook, що він відчув різкий біль у правому плечі і помітив чорний довгий предмет, схожий на палицю, а потім відчув різку біль у потилиці. Після цього він втратив свідомість, а до тями прийшов, вже лежачи біля своєї машини і почув чоловічий голос, який сказав: "Це останнє попередження".

Сегодня 02.01.2019 в 09.17 в районе окружной БЕЛОГОРСКА при съёмках сюжета про автомагистраль "Таврия" на меня было...

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Акъ Къая op Woensdag 2 januari 2019

Другий голос потім сказав: "В нашу наступну зустріч ти здохнеш".

За словами Асанова, коли він дістався до лікарні, йому діагностували забої і струс мозку. В підконтрольній Москві поліції на окупованому півострові, де активіст написав заяву про напад, йому не видали підтвердження про це, написав Асанов.

В інтерв'ю для українських ЗМІ Риза Асанов пов'язав напад з його "активною позицією".

Варто нагадати, що у середу, 2 січня, до суду направлено обвинувальний акт стосовно колишнього начальника кримінальної міліції, підозрюваного в організації незаконних дій щодо активістів "Автомайдану" під час Революції Гідності. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України. Правоохоронці кваліфікували дії підозрюваного відразу за п'ятьма статтями Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запоріжжі поліцейські затримали хулігана, який кинув петарду біля машини місцевого жителя, а потім, у відповідь на зауваження, вистрілив у ногу чоловікові. Чоловік неадекватно відреагував на зауваження її господаря. Потерпілим виявився активіст "АвтоЄвроСили" Влад Погорєлов.

Як повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції, про інцидент копам стало відомо від лікарів міської лікарні, куди з тілесними ушкодженнями доставили потерпілого.

Нагадаємо, кримчани плюнули в пику "п'яній окупаційній бидлоті": Новий рік зустрінуть по-українськи.

Як повідомляв Знай.uа справу повішеного активіста з Харківщини Бичка закрили: колеги оприлюднили власну версію.

Знай.uа писав, українську активістку вижили з кримського університету: розкрито деталі брудної історії.