Безвізомим режимом з країнами Європи скористалися 2 мільйони українців.

Про це повідомив президент України Петро Порошенко.

"Два мільйони українців уже скористалися безвізовим режимом з ЄС! Безвіз працює!" - написав Порошенко на своїй офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук в четвер вранці.

Він також зазначив, що для України працює безвізовий режим з більш 100 країнами світу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Зараз ми маємо безвізовий режим з більш ста країнами світу. І ми продовжуємо відкривати світ для України, а Україна - для світу", - додав Порошенко.

Нагадаємо, Європейська комісія у другому річному звіті підтвердила, що Україна виконує критерії "безвізового режиму".

Україна не порушила міграційні і безпекові норми, встановлені механізмом призупинення безвізу. Крім того, продовжуємо протидіяти корупції та організованої злочинності.

Не зважаючи на позитивні висновки, Україна має проблеми із неврегульованою міграцією та протидією корупції. ЄС вимагає негайних дій для подальшого продовження "безвізу".

Як повідомляв Знай. ua, відразу кілька країн зробили українцям новорічний сюрприз: абсолютний безвиз. Нові країни відкрили кордони для українців.

Знай. ua писав, що США закривають кордони для заробітчан, візу тепер просто так не отримати. Завдяки цьому в США приїжджають 65 тис. чоловік.

Не зважаючи на позитивні висновки, Україна має проблеми із неврегульованою міграцією та протидією корупції. ЄС вимагає негайних дій для подальшого продовження "безвізу".