Україні можуть допомогти зі збільшенням оборонного потенціалу Сполучені Штати Америка та НАТО.

Таку думку висловив в інтерв'ю посол України в США Валерій Чалий, розповідаючи про перспективи співпраці України та США в 2019 році, передає Голос Америки.

"Загроза Росії не тільки Україні, але і загроза Європі в цілому. Штатами Росія сприймається як загроза, а такого не було раніше. Тому ми вже працюємо разом", - зазначив він.

Посадовець зауважив, що Україна очікує продовження допомоги від США і НАТО щодо збільшення оборонних можливостей.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

ТАкож зазначається, що держава очікує на допомогу у розвитку конкретних проектів в сфері енергетики та енергетичної безпеки.

Нагадаємо, Ізраїль закупив в України модернізоване озброєння Кольчуга-М.

За інформацією джерела, угода відбулася в березні 2018 року: тоді дочка Укроборонпрому - Укрспецекспорт - продала ізраїльської компанії Airsom Ltd. модернізовану в Україні Кольчугу-М.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на горлівському напрямку, незважаючи на новорічне перемир'я, відбулося щось дивне. Терористи ДНР несуть серйозні втрати.

Також Знай.ua писав про те, що у мережу виклали найсвіжіші кадри з тимчасово окупованої російськими терористами Горлівки, на яких можна побачити порожні вулиці і абсолютну відсутність життя біля магазинів і будинків.