Комічна і життєва ситуація в основі сюжету номера 95 Кварталу змусила українців задуматись про велике.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, номер змусив задуматись про шлюби, вінчання яких проходило у церквах Московського патріархату.

Головні ролу у гумористичному номері виконали Володимир Зеленський та Олена Кравець і за сюжетом номеру пара розлучеється через рішення чоловіка. Він же аргументує його тим, що пара обвінчалась у церкві Московського патріархату.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Тепер виходить, що всі шлюби укладені раніше в церквах московського патріархату вважаються недійсними! – При чому тут церква? Нас Бог вінчав! – Перестань! Рука Москви нас вінчала!".

Разом з тим варто відзначити, що керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно офіційно оголосив про свої наміри балотуватися у президенти України. Гуморист вже визначив основні позитивні та негативні сторони у якості ймовірного гаранта.

"У мене є юридична освіта. Це плюс. Але у мене немає досвіду роботи в політиці. Це жирний плюс", – сказав Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський нагадав, що для висунення треба заплатити внесок 2,5 мільйони гривень.

"2,5 млн грн у мене є. Але не для такої сумнівної історії. Тому потрібно буде десь знайти ці гроші. Причому всі журналісти почали писати, що ці гроші мені дасть саме Коломойський. І це дуже прикро. Типу я можу запитати у кого завгодно, але дасть мені тільки Коломойський. І причому всі так впевнено говорять, нібито особисто запитали Коломойського: “Ви дасте Зеленському чи ні?" – і він сказав: "Вові? Звичайно! Двері від моєї тумбочки завжди відкриті!" Але, хлопці, якби ви особисто знали Коломойського, ви б зрозуміли, що він став Коломойським не тому, що давав всім підряд по 2,5 млн грн, а зовсім навпаки. Він навряд чи дасть гроші туди, звідки вони йому навряд чи повернуться", – запевнив шоумен.

Зеленський зауважив, що президент України повинен володіти українською мовою.

“Це проблема. Поясню чому. Тому що в нашій країні "армією, мовою и вірою" володіє інша людина. І він дуже складно розлучається зі своїми активами … Але є плюс. Якщо ти йдеш у президенти … Я стану призначати на посади відповідальних людей. Наприклад, міністром збройних сил стане людина – не та, хто туди людей відправляє, а та, хто звідти повернулася", –підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, політологи розкрили всі таємниці "смішного" кандидата.

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Зеленського влаштувала фурор на публіці, разом їх не бачили з весілля.

Також "Знай.ua" писав, про найяскравіші пародії від зірки "Кварталу 95" Олени Кравець.

Номер Кварталу 95