Відомий український шоумен Володимир Зеленський, який нещодавно заявив про свої президентські амбіції, жорстко відреагував на кібератаку на його передвиборний сайт.

Нагадаємо, що в мережі відбулася атака на сайт для реєстрації бажаючих приєднатися до команди Володимира Зеленського. Про це пише портал "Політека".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Слуга народу збирає команду. Але не всім це подобається. Схоже, комусь мало було покласти економіку всієї країни, вирішили покласти і наш сайт для реєстрації. На сайт www.ze2019.com здійснено потужну хакерську DOS-атаку. Протягом півгодини на сайт прийшло близько 2,5 мільйонів запитів", — йдеться на сторінці студії "Квартал 95" у Facebook.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також там повідомляють, що незабаром розпочне роботу "гаряча лінія" Слуги народу. Володимир Зеленський вже прокоментував інцидент.

“Тільки з'явився наш сайт, нашого руху "Слуга народу". Тільки наша невеличка пташка полетіла вгору, тут же нас атакували хакери. Не важливо, ми з ними впораємося. Ми хоч маленька, але дуже горда пташка і їх професіоналам далеко до наших. Ми впораємося з цією атакою хакерів. Спасибі велике, що ви з нами. Вибачте будь ласка, попрацюють фахівці і все запрацює”, – розповів шоумен.

Варто нагадати, що шоумен Володимир Зеленський довго тримав інтригу щодо можливості участі в президентських виборах, однак у Новорічну ніч нарешті "розколовся" і звернувся до українців з офіційною заявою. Після цієї заяви він закликав українців приєднуватися до своєї команди, повідомляють ЗМІ.

Шоумен розмістив на своїй сторінці в соцмережі посилання на сайт, де можна зареєструватися. У відеозверненні Зеленський озвучив головну вимогу до кандидатів – не бути причетним до політики.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що практично відразу після випуску ролика, де гуморист Володимир Зеленський обіцяє балотуватися в президенти України, активізуватися люди, які підтримують діючого гаранта. Втім, у цієї "армії" крім прихильників було чимало тих, кому платили гроші за правильні слова в мережі.

Нагадаємо, Зеленський зізнався, коли покаже президентську програму.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський виступив замість Порошенка на 1+1, українці спантеличені.

Знай.uа писав, сайт Зеленського зламали хакери через хвилину після запуску.