Українські журналісти висловили свої переживання стосовно того, що може спіткати Володимира Зеленського на посту президента, якщо він виграє вибори.

Імовірно, більш досвідчений політик і президент РФ Володимир Путін намагатиметься його зламати. Таку думку висловив журналіст Матвій Ганапольський у прямому ефірі програми одного з українських телеканалів.

За його словами, він просто не може собі уявити ситуації, при якій Зеленський веде прямі переговори один-на-один з Путіним і відстоює інтереси України.

На думку Ганапольського, досвідчений Путін легко розправитися із Зеленським, який зробить Україну беззахисною перед Москвою.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Другою мізансценою, яку складно собі уявити - як комік в разі обрання на пост президента оголошує з трибуни Верховної Ради указ про введення воєнного стану", - розповів журналіст.

Він також нагадав, як нині діючий президент Петро Порошенко оголошував воєнний стан. І вказав, що Зеленському такі процедури складніше даватимуться.

Відео з заявою Ганапольського викликало суперечки і скандал в Інтернеті.

"Давайте Зеленського зробимо президентом України, а Вєрку Сердючку прем'єр-міністром України - і буде весело", - пишуть користувачі соцмереж.

Нагадаємо, політолог розкрив головні переваги Зеленського на виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", що відомо про можливу "першу леді", дружину Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що більше 130 тисяч українців за добу зарєєструвалися на сайті Зеленського.