Майже рік тому 7-річний українець змусив британську енциклопедію вибачатися за те, що український літак "Мрія" було названо російським.

На знак вдячності капітан літака передав хлопчикові іграшкову модель "Мрії" та пообіцяв приїхати до українського школяра, який довів науковій енциклопедії, що найбільший у світі літак - родом з України, передає ТСН.

Варто нагадати, що майже рік тому Захар, український другокласник, що проживає в Сполучених Штатах, заходився захищати найбільший у світі літак, "Мрію." Хлопчик довів, що він - український - великому науковому видавництву.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Завдяки маленькому українцеві про це дізнався не лише видавець, а ще принаймні один американський клас, який просвітила вчителька.

"Вона увімкнула саме це відео про мрію і всі здивувались", - розповів хлопець.

Майже через рік після цього, капітан повітряного судна Дмитро Антонов, вирішив під Новий рік не залишати дитину без "Мрії". Тому її, поки що маленьку, передав хлопчику в Америку.

"Половина наших обіцянок, так сказати, збудеться. Ну і я обов'язково сам, як буду в тих краях, візьму машину і приїду в гості", - розповів Дмитро Антонов.

Сам же Захар чекає на гостей, в майбутньому збирається стати програмістом або пілотом, а зараз зізнається, що найбільше мріє, аби в Україні закінчилась війна.

Нагадаємо, в українській столиці у новорічну ніч з'явився на світ 21 малюк. Так, першою у новому 2019 році в Києві народилася дівчинка.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Так, 21-річна Олена свою маленьку Ангеліну народила о 00:00 годин – на 35-й секунді нового року. Її офіційно зафіксували, як народжену в 00:01.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 2 січня, в Сумах близько 16:00 в будинку по вул. Супруна обірвався ліфт, в результаті чого померла маленька дитина.

На даний момент на місці працюють правоохоронці. Про це стало відомо з повідомлення сайту міста Суми.

Також Знай.ua писав про те, що в Києві зникла 14-річна школярка Ольга Тетюєва.