В мережі набирає популярність відео, в якому дві жінки пенсійного віку, представники української діаспори, які мешкають у США, переконують російського журналіста у тому, що Україна — древніше за Росію.

Це відео опублікував користувач Віталій Барабаненко в Твіттері.

"Українки в США "порвали "російського журналіста", - написав Віталій Барабаненко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Чоловік, ймовірно журналіст, підійшов до двох бабусь і російською мовою сказав: "Ми з Росії. Чую ваш акцент".

На що літні жінки по-українськи відповіли: "А ми українки. До побачення". Чоловік образився і почав питати, чому вони не хочуть із ним говорити? Пенсіонерки сказали, що Росія атакує Україну і "не дає жити спокійно".

Журналіст почав питати про "церковний розкол в Україні". Історично освідомлені бабусі відразу заперечили, мовляв, що немає розколу: "Україна мала патріархат до 1680 року, і ви забрали, а тепер не хочете віддати?". Також вони запевнили, що Україна старше Росії, тому що коли були київські князі, то замість Москви була "маленька дірочка".

Раніше ми писали, що до виборів президента України в 2019 році не буде ніяких звільнень, амністій та обмінів з боку Росії і Володимира Путина.

Таку думку в прямому ефірі 24 каналу висловив журналіст і автор відеоблогу "Шалений світ" Іван Яковина.

За його словами, після виборів можуть бути різні варіанти.

"Якщо вибори знову виграє Порошенко, тоді все буде залежати від ситуації в Росії. Зараз там економічна ситуація погіршується. У них навіть заборонили вішати табло з курсами валют на вулиці, щоб не лякати людей",– зазначив Яковина.

Яковина зазначив, що зараз для Путіна немає сенсу йти на поступки і чимось жертвувати. Коли буде підконтрольна йому осіб, тоді він зможе "подарувати" Сенцова.

Як повідомляв портал Знай.uа Україна запропонувала Росії провести 5 січня обмін полоненими в форматі 22 на 22 і 79 на 19.

Знай.uа писав терористи "кидають на підвал" і катують своїх бійців, намагаючись вибити з них зізнання у шпигунстві на користь СБУ.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Путін готує спадкоємицю престолу – схожість дочки з президентом Росії разюче.