Терористи "кидають на підвал" і катують своїх бійців, намагаючись вибити з них зізнання у шпигунстві на користь СБУ.

Відповідний скріншот з проросійського пабліка був опублікований офіцером ВСУ Анатолієм Штефаном в Facebook.

У ньому йдеться про терориста Влади Баликіна. 2017-го в грудні він був обміняний на українських полонених. Сам терорист продовжував воювати за «ресублики», але щось не поділив з соратниками і був посаджений у в'язницю. Йому «на підвалі» прострелили коліна. Також бойовики скаржаться, що в таємних в'язниця відбувається страшне – їх катують за допомогою струму, пиляють зуби, стріляють по колінах і здійснюють акти насильства. Тіла ховають де попало.

"Проукраїнські ихтамнеты "МГБ" катують та знущаються над "ополченцями" в таємних в'язницях. Дуже добре, що в СБУ стільки агентів у ворожому відомстві або в ньому багато прихованих прихильників України. До речі, після обміну полоненими Владик знову повернувся воювати проти українців, погляди не змінив. Але завдяки своїм братушанам і просвердленим колін навряд чи вже зможе воювати. Швидше за все, після братських тортур до кінця життя буде соплі бульбашками надувати", - каже Штефан.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, З окупованого Донецька вивезли 13 засуджених українців

У четвер, 13 грудня, на підконтрольну Україні територію переправили 13 засуджених, які відбували покарання в окупованій частині Донецької області.

Про це стало відомо з повідомлення представниця України в ТКГ Ірина Геращенко Facebook.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Пекло на Донбасі: бойовики перетворили в руїни десятки будинків, люди опинилися на вулиці

днями стало відомо про чергове обстрілі проросійськими бойовиками будинки мирних жителів на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

У повідомленні говориться, що за даними звіту Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ, 9 грудня було зафіксовано щонайменше вісім зруйнованих житлових будинків (без дахів, залишилися тільки зовнішні стіни) на 150-метровому ділянці вулиці в селищі Чигарьов в Південному (колишнє Ленінське) на північному сході від Донецька.

Також "Знай.uа" писав про те, що Терорист "Ташкент" повертається на Донбас: насидівся біля Януковича