На Донбасі у результаті обстрілів бойовиків один український військовий отримав поранення.

Про це повідомили у прес-центрі штабу ООС.

Наразі вже відомо, що протягом поточної доби проросійські бойовики на Донбасі 8 разів порушували режим припинення вогню. Крім того противник застосував заборонену Мінськими угодами зброю.

"Ворог відкривав прицільний вогонь з великокаліберних кулеметів по позиціях Об'єднаних сил в районах населених пунктів Чермалик та Невельському, з гранатометів - неподалік від Гнутове і тричі зі стрілецької зброї - біля Тарамчук", - зазначено у звіті.

Крім того відзначається, що бойовики обрали для масивних обстрілів лише кілька населених пунктах.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Весь вищеперелічених арсенал противник застосував на підступах до Шумів, а по опорному пункту наших військ поблизу Пєсков російські окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм", - наголошується в звіті.

В результаті бойових дій легке поранення отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Разом з тим варто відзначити, що глава Міністерства зв’язку псевдореспубліки "ДНР" Віктор Яценко випустив марки зі своїм зображенням. Це відбулося відразу після того, як Яценко зайняв посаду очільника міністерства “ДНР”.

Такі дії добряче розсмішили користувачів мережів. Користувач соціальної мережі Twitter Денис Казанський опублікував допис, у якому висміяв Яценка.

"Ахаха, "міністр зв’язку ДНР" Яценко випустив марки з самим собою. Це навіть краще, ніж Захарченко, який змушував своїх слуг нагороджувати себе званнями та орденами", - йдеться в дописі.

Користувачі мережі активно коментували допис. "Не кожному за ціле життя вдається стати маркою", "Від скромності не помре", "Листи можна буде відправляти лише в ЛНР", - написали у коментарях.

Колишні "розвідники ДНР" також обурені такими діями “міністра”. Вони заявляють, що на окупованій території Донбасу важка економічна ситуація, люди бідніють, виробництво стоїть. Однак владі нічого не заважає займатися самолюбуванням і витрачати на це чималі кошти.

Нагадаємо, напівживий Сурков мчить прикривати Путіна перед Європою.

Як повідомляв "Знай.ua", обстановка на Донбасі загострюється, але українські герої майстерно розправляються з ворогом.

Також "Знай.ua" писав, що Путіна та ватажка "ДНР" зганьбили у Донецьку.

Донбас.Реалії: чому розбиваються українські військові літаки?