За даними штабу ООС на ранок п'ятниці, 7 грудня, бойовики шість разів відкривали вогонь по позиціях українських військ на Донбасі. У тому числі озброєнням, яке заборонено мінськими угодами.

Про це повідомляє штаб на сторінці "Операція об’єднаних сил" у Facebook.

Окупанти за добу обстрілювали позиції українських військ близько Новотошковское з мінометів калібру 82 мм, а також вели провокаційний вогонь зі стрілецької зброї на підступах до Мар'їнки.

Найбільшу вогневу активність російські найманці вели на Приазов'ї. Поблизу Чермалика, Водяного та Лебединського бойовики вели прицільний вогонь з ручних і автоматичних гранатометів, стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В результаті бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення.

Розвідка повідомила, що українським військовим вдалося ліквідувати одного російського терориста і поранити ще двох.

Раніше повідомлялося, що після введення воєнного стану в десяти областях України Генштаб активно готується і до ймовірних провокацій ворога на тимчасово окупованих територіях Донбасу. Як відзначають в ООС, ситуація залишається контрольованою.

протягом минулої доби противник7 раз відкривав вогонь по позиціях наших військ, усі порушення режиму тиші здійснювали з настанням темряви.

Нагадаємо, обстановка загострюється, українські воїни майстерно ліквідували двох найманців. Українські військові дають гідну відсіч окупантам.

Як повідомляв Знай. ua, на Донбасі коїться щось недобре. За минулу добу через КПВВ прослідувало 26,6 тисячі чоловік.

Знай. ua писав, що бойовики активізувалися на Приазов'ї, є поранені. Прес-центр ООС оприлюднив нові дані про ситуацію АТО.