За минулу добу, 30 листопада, бойовики 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських воїнів у зоні проведення операції Об'єднаних сил. Одного військового, в ході обстрілів, був поранено.

Цю інформацію повідомляє прес-служба ООС.

У повідомленні говориться, що за минулу добу було зафіксовано 7 випадків застосування озброєння, забороненого мінськими угодами.

За даними розвідки, за минулу добу четверо бойовиків було знищено.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, з мінометів калібру 82 мм ворог здійснював обстріл наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Луганське, Чермалик, Гнутово і Водяне.

Недалеко від Кримського, Гнутового і хутора Свободного бойовики, крім мінометів, використовували ще гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Захисників Красногорівки і Тарамчука окупанти обстрілювали лише стрілецькою зброєю, а неподалік Авдіївки використовували автоматичні гранатомети. Крім того, ворожий обстріл з великокаліберних кулеметів і гранатометів зафіксовано в районі Верхньоторецького.

"Під час бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Крім того, в ході бойового зіткнення, пропав безвісти солдатів Сергій Проданюк" йдеться в повідомленні

Нагадаємо, в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на Донбасі обмежений виїзд іноземців у зв'язку з тим, що введено воєнний стан у 10 областях України. Про це повідомляється в прес-службі Операції об'єднаних сил.

"Встановлено особливий режим перетину лінії розмежування, який не стосується громадян України. Зокрема обмежено виїзд іноземців та осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію України", - йдеться в повідомленні.

Як зазначає прес-служба, право перетину лінії розмежування можуть отримати лише представники офіційної місії ООН, ОБСЄ, а також місія Червоного Хреста.