Залізничне сполучення України з Росією обов'язково припиниться. Про це повідомляє "Главред", посилаючись на заяву міністра інфраструктури Володимира Омеляна в ефірі телеканалу ZIK.

Як вважає чиновник: "Воно буде припинено так чи інакше – або рішенням уряду, чи за фактом ніхто не буде їздити".

Також Омелян додав, що кількість поїздок українців залізничним транспортом у Російську Федерацію "невблаганно скорочується". Рішення про припинення сполучення з Росією на даний момент з Кабінетом міністрів не врегульовано.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярний український шоумен Володимир Зеленський оголосив про своє рішення балотуватися в президенти, після чого назвав основні позитивні і негативні якості майбутнього глави країни. Як вважає кандидат, юридична освіта – це плюс. Але ще більший плюс – те, що немає досвіду в політиці. Важливим, як вважає Зеленський, є знання української мови. Також він підкреслив, що призначить міністром збройних сил не того, хто відправляє людей на війну, а того, хто повернувся звідти.

Як повідомляв портал "Знай.uа": одночасно з Новим роком в Україну прийшли і високі податки на додану вартість на ввезення товарів на суму, що перевищує 100 євро для однієї фізичної особи. Для застосування нової норми планується зробити перехідний період до 30 червня 2019 року, протягом якого податком будуть обкладатися всі товари, фактурна вартість яких у сумі перевищує 150 євро.

Також "Знай.uа" писав, що Укрпошта не стала розмінюватися на дрібниці і підвищила всі свої тарифи відразу на 15%, починаючи з першого для 2019 року. З цієї причини необхідно добре подумати перед тим, як користуватися її послугами, особливо враховуючи, що альтернатив на сьогоднішній день достатньо. Пересилання непріоритетних листів, які важать 1г – 3 кг зросте на 14.3%, пріоритетних – на 11.1%. Тепер стандартна посилка вагою в 10 кг обійдеться у 42 гривні по області і близько 48 гривень по всій країні. Якщо ж посилка потягне на 30 кг, то доведеться розщедриться на 80 і 85 гривень відповідно.