5 січня в Маріуполі при вибуху гранати в житловому будинку загинув співробітник СБУ.

Про це повідомляє ТСН.

Правоохоронець з товаришем в нетверезому вигляді розбирали боєприпас. В результаті стався вибух. Співробітникові СБУ був 31 рік.

За даними правоохоронців, в квартирі, де пролунав вибух, розпивали алкоголь шестеро людей, з них троє чоловіків.

Популярні новини зараз
Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще


СБУшник зі своїм товаришем намагалися розібрати гранату на кухні. Боєприпаси здетонували, обидва чоловіки померли від отриманих поранень. Інші люди перебували в інших кімнатах і не постраждали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мережі з'явилося відео вибуху маршрутки в Магнітогорську, перед яким чутні звуки стрілянини з вогнепальної зброї. Відповідне відео виклали в YouTube очевидці. Зараз вже відомо, що російські силовик не виключають версію про спільність з вибухом будинку, що стався трохи раніше в цьому ж місті.

Крім того силовики розповіли, що всередині маршрутки, яка вибухнула перебувало величезна кількість вибухівки.

На той момент в автомобілі знаходилося кілька чоловіків. При затриманні вони почали відстрілюватися, в результаті троє були вбиті, а сама машина вибухнула.

Вже пізніше четвертого підозрюваного вбили під час затримання на знімній квартирі лише вдень 2 січня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 6 січня, у Ингульском районі Миколаєва, невідомі розстріляли власника салону ігрових автоматів. Згідно з даними джерел, вранці зловмисники увірвалися в салон ігрових автоматів "Золотий кубок" на вулиці Космонавтів. Вони відкрили вогонь з пістолетів по адміністратора закладу, забрали гроші і зникли на двох автомобілях - "Деу" та "ВАЗ". По області оголошено план "Перехоплення".
"Знай.uа" писав, що Дрогобичі близько 13:30 на вулиці Самбірській в результаті вибуху петарди 9-річний хлопчик отримав серйозні тілесні ушкодження. Уточняется, що дитина знайшов на вулиці вибуховий виріб і вирішив забрати його собі. Поки мама була на кухні, дитина, перебуваючи в іншій кімнаті, вирішила випробувати петарду в дії.