Жінка загиблого охоронця Петра Порошенка розповіла свою версію трагедії. За словами жінки, нападник обурився тим, що автівка, у якій вони були, не пропустила відв'язаних такс біля шлагбаума.

Про це жінка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Вона опублікувала допис про те, що вона з чоловіком, сином та братами загиблого поверталися від гостей близько 22:30 у середу, 2-го січня. За кермом сидів її брат. Він не пропустив відв'язаних собак біля шлагбаума. Після цього вбивця, який виявився боксером, підійшов до вікна і почав обурюватися.

"Мій чоловік Вася вийшов з машини для того щоб з'ясувати, чого він так обурюється. З ним вийшов і Микита, а раптом той неадекватний. Тим часом Олексій завіз нас у двір. Я з маленьким Глібом і Дімою залишилася в машині, а він пішов до хлопців", - пояснює дружина вбитого. ⠀

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Між чоловіками зав'язалася бійка. Спочатку нападник стояв і тримав руки в кишенях, але потім раптово завдав удару в голову. Її чоловік впав, а винуватець втік.

Відразу викликали швидку допомогу, яка приїхала приблизно за хвилин 5, але було пізно. Жінка називає прізвище того, хто вдарив її чоловіка - Петро Очеретяний, 36 років, професійний боксер.

Вона також спростовує інформацію, що з'явилася в інтернеті інформацію, ніби у загиблого при собі був пістолет. ⠀

"Пістолета у чоловіка не було. По-перше, в його пальто дуже дрібні кишені, навіть телефон випадав, по-друге, він дуже любив і дорожив своєю роботою і знав, що найменший "косяк" ы відразу попруть. А він був в УДО, в елітному підрозділі охорони президента в свої 26 років. Наймолодший і дуже перспективний офіцер. І цим ніколи не хизувався, так як це дуже конфіденційна інформація", - додала вона.

Нагадаємо, що жорстоке вбивство охоронця Порошенка потрапило на відео.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", у справі про цинічне убивство херсонської активістки Катерини Гандзюк з'явилася ще одна жертва.

Також "Знай.ua" писав про те, що підозрюваний у вбивстві охоронця Порошенка екс-боксер здався поліції.