В окупованому Криму до лікарні потрапив активіст Асан Чапуха, який є фігурантом "справи Веджіє Кашка".

Про це повідомив його адвокат Айдер Азаматов на совїй особистій сторінці у Facebook.

"Чапух Асану ага -фігуранту так званої кримінальної справи "Веджіє Кашка" сьогодні вночі раптово стало погано. Його терміново госпіталізували в 6-у Міську лікарню Сімферополя у важкому стані для надання медичної допомоги. 09.01.2019 року в Київському р-ом суді Сімферополя призначено чергове судове засідання по цій кримінальній справі", - зазначив активіст.

Він зазначив, що чоловікові стало раптом погано вночі. Адвокат додав, що 9 січня в так званому Київському суді Сімферополя має відбутися чергове засідання у відповідній справі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що до суду направлено обвинувальний акт стосовно колишнього начальника кримінальної міліції, підозрюваного в організації незаконних дій щодо активістів "Автомайдану" під час Революції Гідності. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України. Правоохоронці кваліфікували дії підозрюваного відразу за п'ятьма статтями Кримінального кодексу.

Нагадаємо, що в анексованому путінськими головорізами Криму триває полювання на опозиційно налаштованих активістів. Так, кримскотатарский активіст Риза Асанов розповів про напад на нього невідомими, які, як він каже, за акцентом були явно з Російської Федерації.

Раныше "Знай.uа" писав, що внучка відомого карпатського мага, мольфара Нечая, якого також називають останнім мольфаром Карпат розповіла про те, яке майбутнє чекає Україну. Буде черговий кривавий майдан, впевнена Ольга. Крим теж повернеться Україні, але тільки через два роки.

Також портал "Знай.uа" писав, що українську активістку вижили з кримського університету: розкрито деталі брудної історії. Після проведеного в листопаді обшуку їй неодноразово пропонували написати заяву про звільнення, але вона не робила цього.