Проросійські терористи в окупованому Донецьку пов'язали бізнесмена Дмитра Автономова, його родичів і соратників.

Один із сайтів бойовиків, посилаючись на джерела в так званих "правоохоронних органах" угруповання "ДНР", стверджує, що Автономова затримали без пред'явлення звинувачень 28 грудня.

"Ще були затримані найближчі родичі Автономова, а також близько 10 керівників підприємств, де він є співзасновником," - повідомляється.

У свою чергу, соратники Автономова пов'язують його затримання зі спробами "віджати" прибуткові підприємства, скориставшись зміною влади в "ДНР". Таку думку висловило проросійське видання "Політнавігатор".

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Автономов прославився тим, що активно підтримував "російську весну" в Донецьку. Він забезпечував провізією та пальним бойовиків, спонсорував встановлення пам'ятників в їх честь і інші громадські ініціативи угруповання "ДНР" при Олександрові Захарченко.

Нагадаємо, вантажне судно Volgo-Balt 214, яке затонуло в Чорному морі, могло перевозити вугілля, яке добули на окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Цю інформацію повідомили в Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

Як повідомляв портал "Знай.uа": серед бойовиків на Донбасі після зарплати та вживання алкогольних напоїв на ґрунті презирливого ставлення росіян до місцевим жителям стався конфлікт, в ході якого двоє терористів загинуло та ще один отримав вогнепальні поранення.

Також "Знай.uа" писав, що на Грецію обрушилися сильні снігопади, що привело до перших жертв серед населення. У північних і центральних частинах країни температура завмерла на нульовій позначці, при цьому снігопади порушили звичний рух транспорту. Товщина снігового покриву наближається до метрової позначки.