Україна в НАТО
Україна в НАТО

Україна може стати 31 членом НАТО: все в наших руках

Глава місії України при НАТО Вадим Пристайко заявляє, що Україна може стати 31-м членом НАТО після Македонії. Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів. За словами дипломата, вже найближчим часом повноцінним членом альянсу стане Македонія. Разом з тим варто зазначити, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін розповів про перспективи вступу України до ЄС і НАТО.

снігопад
снігопад

Жахлива снігова буря викликала криваву низку смертей по всьому світу

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

В Європі через сильні снігопади і шторми за останній тиждень загинуло 12 людей. Ще сотні потрапили у снігову пастку в Альпах. Про це передає The Associated Press. У Норвегії вже тиждень тривають пошуки чотирьох лижників, які потрапили під лавину. Шведку і трьох фінів вважають померлими, але їх тіла не можуть знайти через дуже погані погодні умови.

Пенсіонери в Україні
Пенсіонери в Україні

Кабмін розповів про причини низьких пенсій: це виклик для економіки України

Головною причиною низьких пенсій є заробітна плата у конверті (тіньовий сектор економіки), а зовсім не демографічна криза, про що заявили у Міністерстві соціальної політики. У повідомленні написано, що: "Цю проблему часто намагаються видати за демографічну, хоча це є абсолютною неправдою.

МВФ
МВФ

МВФ "озолотить" Україну двічі в цьому році: на кону мільярди

Міжнародний валютний фонд планує протягом 2019 року виділити Україні два транші на загальну суму 2,6 млрд доларів. Про це йдеться в останньому аналітичному звіті Фонду.

Наголошується, що саме нова 14 місячна програма, яку було узгоджено з міжнародним кредитором ще минулого року передбачає зазначені виплати.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Політолог чітко і зрозуміло пояснив, чому Зеленський краще за інших кандидатів

Українці перебувають у стані ошуканих очікувань від політиків, щоб вивести суспільство зі зневіри і напруги, потрібні нові обличчя у вищих ешелонах влади. Такою думкою поділився політичний психолог Сергій Кривуля. Психолог вважає, що актор Володимир Зеленський, в ролі кандидата в президенти України, нічим не гірше і навіть краще за інших політиків.