Тисячі українців щодня віддають свої кревні, які набивають кишені топ-чиновників, а замість послуг отримують одні знущання. Це прекрасно видно, на прикладі поїздок в приміському поїзді "Укрзалізниці" "Жмеринка – Гречани" на Південно-Західному напрямку.

Про це розповів пасажир пекельного потяга Михайло Ганцяк, - передає Politeka.

"Проїхався на електричці "Жмеринка – Гречани". Здалося, що в ГУЛАГ везуть. Напевно, "Укрзалізниця" готує українців до пересадки на волів", – написав він.

На фото видно вирвані сидіння, розбиті двері що не закриваються, нефарбовані вагони, вкриті іржею, каламутні шибки вікон. На підніжці вагона з внутрішньої сторони лежить сніг. Підлога затерта до такої міри, що в ній скоро можуть з’явитися наскрізні діри.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Євген Кравцов, їздили на такий електричці? Спробуйте! Менш комфортно, ніж в останньому Mercedes S-класу з функцією масажу, але тисячі людей так кожен день їздять2, – звертається Ганцяк до керівника "Укрзалізниці".

Нещодавно інший пасажир також показав свою поїздку у вагоні "Укрзалізниці".

Цього разу приводом для обурення в соціальних мережах стала відсутність елементарних зручностей для комфорту пасажирів.

Про умови в поїзду розповів Вячеслав Твердохліб в Facebook, який також опублікував відповідні фото.

Таке несподіване рішення утеплити "вікна" знайшли у поїзді сполученням "Львів-Маріуполь".

На фото можна побачити вікна в поїзді сполученням Львів-Маріуполь, дірки в рамах яких затикані целофановими пакетами.

Нагадаємо, в туалеті вагона "Укрзалізниці" занйшли мертву пасажирку.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у поїзді Київ - Рахів сталася надзвичайна ситуація. На жінку впала верхня поличка разом із пасажиркою. в результаті постраждалій роздробило таз. У той же час керівництво перевізника свою вину повністю заперечує.

Раніше портал Знай.ua писав, що новорічний потяг Укрзалізниці застряг посеред дороги: чотири години простою, пасажири в паніці.

Дивіться: Що буде з плацкартом в Україні та чим замінять