У небезпечній близькості до арсеналу української армії помітили ворожий безпілотник. Як значиться на офіційному ресурсі Генерального штабу ЗСУ, сталося це вночі, 08 січня, близько 22:00, виявили його радіолокаційними засобами одного з арсеналів.

Сигнали управління безпілотного літального апарату (БПЛА) надходили за декілька кілометрів від військового об’єкту.

"Оператором комплексу радіоелектронної боротьби (РЕБ) було негайно придушено радіоканали керування БПЛА, що унеможливило його подальше використання. Водночас, посилено чергову зміни охорони арсеналу, мобільні патрулі ретельно обстежили прилеглі до військової частини території. Про факт неправомірного застосування БПЛА поблизу військової частини було невідкладно повідомлено підрозділам Служби безпеки України та Національної поліції України у районі їх відповідальності", - повідомили на сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Крім того, представники українського військового командування закликали цивільне населення негайно повідомляти правоохоронним органам про підозрілих осіб поблизу військових об’єктів.

Дивіться: Третій ворожий безпілотник збили українські військові на Луганщині

Нагадаємо, американське видання з військової тематики We Are The Mighty оприлюднило рейтинг країн, які мають гірші військово-повітряні сили в світі. У списку з 10 пунктів Україна займає шосте місце. Очолила антирейтинг Сирія, друге і третє місця дісталися КНДР і Саудівської Аравії відповідно. Як повідомляв "Знай.ua", російські прикордонники випустили близько 1200 снарядів з українським кораблям. Також "Знай.ua" , у мережі з’явилось унікальне фото танка, прикрашеного спеціально до Різдва.