У мережі з’явилось унікальне фото танка, прикрашеного спеціально до Різдва. Допис опублікував на своїй сторінці у Facebook Олексій Бобовников.

"Різдвяного танка вам в стрічку з ранку. Тому що генеральний спонсор безпечного Різдва - українська армія", - написав під світлиною автор.

Допис набрав багато лайків і коментарів. Користувачі вітають військових із новорічно-різдвяними святами.

"Класна тачка: беха копійка...", "Без креативу ані кроку. Браво. Хай вам щастить на кожному кроці".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Бо танк завісити гірляндами, то дуже багато метрів треба. На моєму фото - 20 метрів. А тут - 1 ліхтарик, і виглядає навіть краще", - додав Бобовников.

Нагадаємо, війна в Керченській протоці: росіяни випустили по українським морякам 1200 снарядів.

Під час російської агресії в Керченській протоці російські прикордонники обстріляли український корабель з великокаліберної зброї, було випущено приблизно 1200 снарядів.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям пообіцяли новий транспорт у 2019: кому пощастить.

У 2019 році кілька українських міст поповняться новим громадським транспортом. Для цього влада збирається просити кредит у Європейському інвестиційного банку.

Чиновники розповіли, що загалом україна збирається придбати 227 автобусів, 153 тролейбуса, 56 трамваїв, 35 вагонів метрополітену.

Також "Знай.ua" писав, в Одесі помер 20-річний солдат строкової служби, який дістав травми в котельні в результаті розриву котла наприкінці 2018 року.