В українському місті Дніпро правоохоронці "накрили" бордель, організований приїжджим росіянином на знімній квартирі. Допомагала організатору подруга із Запоріжжя, пише прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як розповіли правоохоронці, 8 січня в квартирі, яку орендували організатори незаконного “бізнесу” був проведений обшук. На той момент у приміщенні знаходилися 34-річний чоловік, його 46-річна спільниця, а також “клієнт”. Копи також встановили особи восьми “працівниць” борделю у віці від 18 до 35 років.

“Користуючись важким матеріальним становищем жінок, сутенер відбирав у них документи і змушували займатися проституцією. У разі відмови погрожував розіслати рідним інтимні фотографії та розповісти про рід їх занять”, – йдеться у повідомленні.

В ході обшуку поліцейські вилучили гроші, отримані від клієнтів, мобільні телефони, комп'ютерну техніку та інші речові докази. Також з'ясувалося, що свій “бізнес” спільники організували ще на початку 2018 року.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Було відкрито кримінальне провадження за статтею “сутенерство або втягнення в заняття проституцією”, вирішується питання оголошення затриманим підозри. Їм загрожує до семи років в'язниці.

Нагадаємо, скандальний Розенко розповів українцям про перетворення на путан і борделях: коханка приб'є.

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко прокоментував ймовірність узаконення секс-індустрії в Україні.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на відповідні коментарі політика щодо скандальної теми.

"Це дискусійне питання. І дискусія постійно лунає і у ЗМІ, і серед політикуму, в тому числі. Це має бути рішення Верховної Ради України, в першу чергу, яка повинна прийняти відповідні зміни в чинне законодавство. А хто такі народні депутати України – зріз суспільства і відображення зрізу суспільства. Якщо на сьогодні народні депутати, Верховна Рада не готова до таких рішень, значить нам треба просто продовжувати дискусію, обговорення, вивчати різний досвід, враховувати специфіку України, в тому числі, і вважати за доцільне розширювати діалог з нашими релігійними об’об'єднаннями", - вважає віце-прем'єр.

Також ми писали, що Лоліта спіймала голого Костюшкін в борделі за "те саме" місце: 18+

Перед цим Знай.uа повідомляв про завидну витримку: чоловік поставив секс-рекорд в борделі, не обійшлося без травм.