У чеському публічному будинку встановили нелегкий і пікантний світовий рекорд. 34-річний сінгапурець (ім'я не повідомляється) за добу зумів зайнятися сексом з 57 дівчатами. І з усіма – до фінального акорду

Повідомляється, що вже до полудня чоловік зумів зайнятися сексом з 29 учасницями рекорду, потім була зроблена невелика пауза на розслаблення і масаж. І знову за роботу! Статевий акт зараховувався, якщо чоловік видавав не менше 5 мл насінної рідини. Різні стимулятори для ерекції були заборонені. До 23:00 секс-гігант зумів закінчити з 56-ою дівчиною, тим самим поставивши рекорд. Але й цього йому виявилося мало і до 00:00 він взявся ще й за 57-му. Потім він був доставлений в лікарню, щоб його гідність привели в порядок, опрацювавши різні рани і ушкодження.

Нагадаємо, Пишні груди Скарлетт Йоханссон змусили посміхнутися весь Голлівуд: радійте і ви

Пікантний наряд, який зірка підібрала для урочистого заходу, як і завжди, привернув до неї увагу журналістів. 33-річна актриса одягла чорні брюки з високою талією і спокусливий корсет. У наряді зірка пікантно оголила пишні груди.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Андрогель: ще один спосіб підвищити лібідо у жінок

Гормон, який у чоловіків відповідає за сексуальну активність і характеристики статі, все частіше прописується жінкам для підвищення лібідо, боротьби з втомою і поганим настроєм, повідомляє Daily Mail.

Природній виробіток гормону у жінок виробляється в яєчниках і надниркових залозах. Хоча виробництво тестостерна у них на п'ять разів менше порівняно з чоловіками.

"Знай.ua" писав про те, У Шварценеггера з'явився конкурент. 5-річний хлопчик віджався більше 4000 разів, встановивши світовий рекорд. Його сила і мужність вражають

5-річний хлопчик по імені Рахім Кураєв родом з чеченського села Дуба-Юрт більше всього на світі мріяв встановити світовий рекорд. Незважаючи на такий юний вік, він активно займається спортом і качається в домашніх умовах.