Днями російський співак Стас Костюшкін презентував протестний "шок-контент" разом із скандально відомою колегою Лолітою Мілявською.

Про це пишуть російські ЗМІ.

47-річний співак, який любить похвалитися ідеальним тілом з рельєфами, знявся у кліпі на пісню "Голий Мишка" повністю оголеним.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Згідно зі сценарієм, головною сюжетною лінією у кліпі став компромат на співака, знятий на телефон. У фіналі історії скандальну інформацію зливає в редакцію сама Лоліта, яка грає господиню борделя і ловить зоряного клієнта за зрадою дружині.

Лоліта
Лоліта

Так, дружина на майданчику також була присутня - дізнавшись про наявність в ролику відвертих сцен, Юлія Костюшкина негайно виїхала на місце.

Додав емоцій в кадрі також і Андрій Малахов. У фіналі кліпу він повідомляє глядачам, що Костюшкін став героєм нового скандального "Прямого ефіру" і закликає берегти себе і своїх близьких.

Відвертий кліп співака зараз в процесі монтажу, а сам Костюшкін - в роздумах про неминучу цензуру ролика, який готується до ефіру на музичних телеканалах.

Нагадаємо, скандальна російська співачка українського походження Лоліта Мілявська давно відома своєю вульгарною поведінкою і талантом епатувати публіку. Вона не раз шокувала публіку своїми витівками.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Цього разу Лоліта вирішила побавитись у боксера і накинулась з кулаками на відомого російського телеведучого Андрія Малахова. При чому зробила це привселюдно – ринг Лоліта вирішила влаштувати у кафе.

Раніше Знай.uа писав про те, що скандальна, проте всіма улюблена російська співачка Лоліта Мілявська розкрила пікантні таємниці свого особистого життя.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Про клімакс, а також про відпочинок з чоловіком зірка розповіла після вручення статуетки на премії "Вища ліга" від радіостанції "Нове радіо", що проходило в московському "Крокус Сіті Холі".

Також Знай.uа повідомляв, що під час концерту в Могильові, Білорусі, 19 листопада, Лоліту Мілявську госпіталізували.