У мережі з'явився смішний ролик, в якому відрізок з фільму Сам удома показали в закарпатській озвучці. Фільм обожнюють мільйони людей по всьому світу, тому відео набрало безліч переглядів за короткий проміжок часу і отримало теплі відгуки. Відеоролик доступний на сторінці Міни Лендела в Facebook.

У коментарі під відео пишеться: "Сам Удома (по-закарпатськи) або Відчайдушні енергетики! Улюблений Різдвяний фільм дитинства тепер з Закарпатською озвучкою.

Ми вирішили поєднати новорічно-різдвяні свята з нещодавнім святом, днем енергетика.
Фільм озвучений виключно в цілях створення гарного настрою! Всіх зі святами!"

За кілька годин ролик набрав десятки тисяч переглядів, безліч смайликів і лайків говорять самі за себе – глядачам припала до душі ідея і побажання гарного настрою досягли своєї мети.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярна зірка американського кінематографа Роберт Рут раптово помер на 83 році життя. Причиною смерті є ускладнення від пневмонії. Всесвітню популярність актор здобув у 90-х роках після зйомки у найвідоміших фільмах Тарантіно "Скажені пси" і "Кримінальне чтиво". Крім цього, глядачі чудово пам'ятають його за ролями в серіалах "Місія нездійсненна" і "Злови мене, якщо зможеш".

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярна українська співачка Анна Седокова, яка на даний момент будує кар'єру в Росії, заявила, що після того, як вона прийшла з роботи в новорічні свята, по телевізору не знайшлося, що подивитися. Як розповіла співачка, вона захотіла подивитися який-небудь фільм, але всюди були лише радянські комедії, який їй добряче набридли.

Також "Знай.uа" писав, що після анонсування Володимиром Зеленським рішення балотуватися в президенти України, в мережу нахлинули прихильники діючого гаранта. У всій цій раптовій армії шанувальників Порошенко була чимала частина тих, хто отримує гроші за написання правильних слів в мережі. Блогери коротко і ясно прояснили бійцям "шоколадного фронту", що історія знає чимало успішних політиків, які до цього були спортсменами і акторами.

Сам Удома (по Закарпатськи) або Відчайдушні енергетики! Улюблений Різдвяний фільм дитинства тепер із Закарпатською озвучкою. Ми вирішили по'єднати новорічно-різдвяні свята із недавнім святом, днем енергетика. Фільм озвучено виключно в цілях створення хорошого настрою! Всіх зі святами! ДЯКУЄМО ЗА ПОШИРЕННЯ! #film #cinema #trancarpatia #sakura #homealone #самудома #єдендома #закарпаття

Geplaatst door Misha Lendiel op Zondag 6 januari 2019