Укрпошта заявила про те, що у доставці поштових відправлень можливі затримки через скрутних погодних умов. Про це сказано на сайті підприємства. Це вже не перший випадок за останні пару місяців – перед Новим роком погода вже заважала доставки листів і посилок в охоплені негодою регіони.

"Станом на 11:00 9 січня в згідно з погіршенням погодних умов на території України можливі затримки доставки пошти Кіровоградської, Харківської, Дніпропетровської, Полтавської, Луганської, Запорізької та Черкаській областях"- йдеться в повідомленні.

«Укрпоште» підкреслили, що роблять все можливе для якнайшвидшого відновлення строків доставки кореспонденції в зазначені регіони.

Нагадаємо, раніше росіяни намагалися прорватися через кордон України, але їх чекав сюрприз – прикордонники повели себе професійно.

Також ми раніше писали, що Укрпошта влипла в гучний скандал з пропагандою.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

У середу, 9 січня, був затриманий мікроавтобус "Укрпошти" на кордоні з Польщею.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

У повідомленні сказано, що затриманий мікроавтобус з-за виявлення контрабанди сигарет з України в зону ЄС.

Джерела стверджують, що польські митники затримали в пункті пропуску "Шегині" фірмовий бус "Укрпошти", в якому під виглядом посилок на експорт з України виявилися ящики з цигарками.

За їх даними, сигарети були упаковані в посилки ще в Києві, і якщо це так, то поляки колупнула не разові підміну, а системний канал контрабанди підакцизних товарів перевозяться поштовою службою.

"Дивно що ця інформація не викликала шум у ЗМІ, адже "Укрпошта" - член "Всесвітнього поштового союзу" і національний поштовий оператор причетність якого до контрабанді - кидає пляму на всю країну і ставить під сумнів її прозорість і бездоганність", - розповідає журналіст.

Також у журналіста викликало питання чому львівська митниця, на відміну від польської, цей вантаж не помітила.

Нагадаємо, новорічні свята в самому розпалі і українці традиційно вітають своїх рідних і друзів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, в Україні в 2019 році стане більше обмінників.

Знай.uа писав про те, що в 2019 році перерахунок пенсій в Україні буде здійснюватися автоматично, враховуючи показник середньої зарплати і рівня інфляції.