Зараз на сайті lifecell мінімальний тариф з актуальнї лінійки prepaid - Дзвінки всім - 80 грн за 4 тижні. "Київстар" пропонує мінімальний актуальний тариф - Безлім Соцмережі - 75 грн. А Vodafone, в свою чергу, має тариф SuperNet Start - 65 грн за 4 тижні.

Під кінець 2018 року два з трьох операторів мобільного зв'язку - “Київстар” і lifecell - збільшили плату за послуги і закрили старі тарифи. Vodafone поки цим шляхом не пішов. Тарифи він піднімав влітку.

12 грудня lifecell вирішив підняти більшу частину своїх тарифів. Хтось почав платити більше на 33%, до прикладу, за тарифний план “Хайп”, а хтось платив більше на цілих 75% - за тариф “Лайфхак”.

Таким чином, більша частина тарифів зросла на 25-30 гривень, деякі від 40 до 75 гривень.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В компанії не бачать жодної проблеми: немає грошей – переходьте на тариф дешевше. Користувачі ради прислухалися і вчинили саме так. Як кажуть в компанії, послугу “Конструктор”, яка пропонує самостійний вибір тарифу, за місяць користувачі використовували в 5 разів більше, ніж зазвичай.

У lifecell відзначають, що оскільки підняття тарифів відбулися в грудні, то найближчим часом підвищення ціни не планується.

"Київстар", у свою чергу, скасував приблизно 200 своїх дешевих тарифів.

З 15 січня по 15 лютого 2019 припинять дію частина старих тарифних планів. Як стверджує оператор, вони введені приблизно 5 років тому і “є застарілими і не відповідають вимогам клієнтів або ринкової ситуації”.

Оператор підчистить самі бюджетні тарифні плани, за якими абоненти платили мало або рідко, і спілкувалися голосом. Приміром, ті, хто мав тариф “Базовий” могли без обмежень спілкуватися в мережі "Київстар" і не платити абонплату раз в місяць. Дзвінки на інші оператори мали вартість у 1,5 гривні хвилину, а 50 Мб інтернету - 3 гривні. Тому тепер абоненти будуть змушені перейти, наприклад, на самий бюджетний тариф “Безлім Соцмережі” - за 75 гривень.

Нагадаємо, Найбільший мобільний оператор змусить українців платити втридорога: старі тарифи приберуть не питаючи

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Укрпошта приголомшила клієнтів: погода погана, нічого не отримаєте

Також Знай.ua" писав про те, що Kyivstar здер з українців три шкури: старі тарифи в минулому, готуйте гаманці