Місцева прокуратура міста Фастів затвердила та направила до суду обвинувальний акт за фактом вбивства жінки, під час спільного розпиття алкоголю, її співмешканцем.

За даними слідства, на початку вересня минулого року в місті Фастів Київської області співмешканець під час розпиття алкогольних напоїв зі своєю співмешканкою, в ході раптово виниклої суперечки, взяв ніж і завдав їй два удари в область грудної клітини.

Після вибуху в Фастові мешканці зруйнованого будинку розповіли про трагедію: Він полетів вниз, на 3 поверх. Він був там під завалами

Далі, усвідомлюючи протиправність своїх дій, вбивця з метою приховання вчиненого ним злочину для того, щоб уникнути кримінальної відповідальності, за допомогою ножа і сокири, розчленував труп жертви. Одну частину трупа чоловік розмістив у вигрібну яму за місцем проживання, а іншу частину - в сумку, яка була залишена на узбіччі дороги.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Його дії кваліфікуються за ч. 1 ст. 115 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) КК України.

Жертв масового вбивства у Вінниці провели в останню путь: 4 труни і діти в них, немов ангели

Злочинцеві, який зараз знаходиться під вартою, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, Гриценко про вбивство Гандзюк: ця влада цинічніша за режим Януковича.

«Цей процес має бути зупинений. Люди повинні мати свою громадянську позицію та її відстоювати. Зупинка відбудеться після зміни влади. Від цієї влади я не чекаю відповіді, хто замовник вбивства», - підкреслив лідер «Громадянської позиції».

Як повідомляв портал "Знай.uа", найгучніші справи 2018 року: Бабченко і "список 47", Савченко і Рубан, вбивства Ноздровської, Гандзюк та багато іншого.

Досі лишаються відкритими чимало питань, в кримінальних провадженнях величезного суспільного резонансу не завжди вдавалося ставити крапку. Пригадаємо основні з них.

Також "Знай.uа " писав, що під Києвом потужний вибух розніс житловий будинок: фото.

У Фастові Київської області в п'ятиповерхівці стався вибух газу. Як повідомляє Нацполіція Київської області на офіційній сторінці Facebook, вибух стався на четвертому поверсі. Поки невідомо, скільки людей постраждало і є жертви, ця інформація уточнюється. На місці працюють рятувальники, медики, наряди поліції і вибухотехніки. Мешканців терміново евакуюють.