Український поштовий оператор "Укрпошта" вкотре вляпався у гучний скандал. Одна зі співробітниць поштового відділення у Чернігові привласнювала собі гроші, якими жителі Чернігова платили за комуналку. Кілька місяців, а саме – з червня по жовтень 2018 року жінка здійснювала свої протиправні дії. Подробиці скандалу публікує Бізнес.медіа, посилаючись на прес-службу обласної прокуратури Чернігова.

Поліції вдалося дізнатися, що жінка неправдивим чином заповнювала платіжні відомості, замість рахунків комунальних підприємств вона писала рахунки власних банківських карток. Так, злочинницю вдалося обдурити понад 50 клієнтів.

Чернігівське відділення "Укрпошти" зазнало збитків у розмірі понад 120 тис. грн.

Нагадаємо, раніше Укрпошта приголомшила клієнтів: погода погана, нічого не отримаєте.

Технічні можливості поштового оператора надто бідні для українських погодних умов.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Укрпошта заявила про те, що у доставці поштових відправлень можливі затримки через скрутних погодних умов. Про це сказано на сайті підприємства. Це вже не перший випадок за останні пару місяців – перед Новим роком погода вже заважала доставки листів і посилок в охоплені негодою регіони.

" Станом на 11:00 9 січня в згідно з погіршенням погодних умов на території України можливі затримки доставки пошти Кіровоградської, Харківської, Дніпропетровської, Полтавської, Луганської, Запорізької та Черкаській областях", йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше росіяни намагалися прорватися через кордон України, але їх чекав сюрприз – прикордонники повели себе професійно.

Також ми раніше писали, що Укрпошта влипла в гучний скандал з пропагандою.

У середу, 9 січня, був затриманий мікроавтобус "Укрпошти" на кордоні з Польщею.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

У повідомленні сказано, що затриманий мікроавтобус з-за виявлення контрабанди сигарет з України в зону ЄС.

Джерела стверджують, що польські митники затримали в пункті пропуску "Шегині" фірмовий бус "Укрпошти", в якому під виглядом посилок на експорт з України виявилися ящики з цигарками.

За їх даними, сигарети були упаковані в посилки ще в Києві, і якщо це так, то поляки колупнули не разову підміну, а системний канал контрабанди підакцизних товарів перевозяться поштовою службою.