Уповноважена з прав людини Тетяна Москалькова розповіла українському омбудсмену Людмилі Денисовій про стан здоров'я українського політв'язня Станіслава Клиха, про що у неділю, 13 січня, повідомила сама Денисова.

Як йдеться на сторінці омбудсмена в соціальній мережі: "Йому зробили всі необхідні аналізи, і діагноз раку, який він підозрює у себе, не підтверджується. Буду звертатися до консула для перевірки цієї інформації. Всі інші питання правозахисниці повинні обговорити на зустрічі в Москві".

Також Денисова повідомила про те, що обговорила з Москальковой передбачуваний час зустрічі, а також про те, що вона має бути конфіденційною.

Як відомо, стан здоров'я українського в'язня Кремля Станіслава Клиха значно погіршився і є підозри на онкозахворювання. Таку заяву раніше зробила популярний у соціальних мережах міністр охорони здоров'я Уляна Супрун, яка замість того, щоб надати можливість займатися цим правоохоронцям, сама вирішила писати про путінських полонених, поряд з дуже інформативними та корисними постами про здоров'я.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На її сторінці в соціальній мережі писалося: "Почуває себе погано. Є підозри на рак. Сподівається на обмін перед Новим роком і планує знову почати голодування. Українець дякує за листа і просить писати йому ще".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що президент США Дональд Трамп стверджує, що припинення роботи уряду країни є гуманітарною кризою. У той же час він підкреслив, що представники демократичної партії можуть закрити питання шатдауна за 15 хвилин. Крім цього, він закликав демократів звернутися до своїх конгресменів і сенаторів для того, щоб робота уряду відновилася.

Як повідомляв портал "Знай.uа": фахівці "Укргідропроекту" розробили план, згідно з яким хочуть прорити канал між Азовським і Чорним морями. Оскільки флот Маріуполя паралізований, передбачається прорити канал в самому вузькому місці Перекопського перешийка. Зазначається, що для реалізації проекту необхідно прорити всього 20 км.

Також "Знай.uа" писав, що у сербській столиці повторно пройшли акції протесту проти чинного президента Олександра Вучича. Як повідомляється, демонстранти пройшли по центральній частині міста.