На Різдво один з бойовиків терористичної організації "ЛНР" – 23 - річний Олександр Балакін покінчив з собою в районі селища Ведмеже на Луганщині. Про це стало відомо із записів на сторінках в соціальних мережах.

Як стало відомо, окупант вже говорив раніше своїм знайомим про те, що планує покінчити життя самогубством. На фотографіях терориста на його сторінках у соціальних мережах він зображений зі зброєю і у військовій формі.

Користувачі мережі не надто засмутилися смерті терориста, що і висловили в своїх коментарях: "Ось можуть же, коли хочуть! Молодчинка! ", "Такого доля кожного орка!!! або мотузка або путівка додому в картонній коробці!!!", "А напишуть "підступна куля"… ", "Сепар, будь як Саша".

Нещодавно правоохоронці затримали жителя Херсона, який хотів незаконно переправити на територію Російської Федерації колекцію предметів старовини. Як повідомили в СБУ: "Оперативники встановили, що житель Херсона підшукував серед своїх знайомих і колекціонерів предмети старовини для перепродажу за кордон". Було встановлено, що злочинець вимагав у покупців 1000 доларів за предмети старовини, які датуються VII – XV ст. ст. н. е.., хоча насправді вони просто неоціненні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в контрольних пунктах пропуску на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил утворилася черга з 235 автомобілів. Також стало відомо про те, що пасажирооборот у порівнянні з попередніми днями помітно знизився.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мешканці Дніпра радіють – мешканцю Кривого Рогу відмовили в апеляції на вирок суду першої інстанції про покарання за наругу над державним прапором. Як повідомляють журналісти, в результаті зловмисника ізолюють від суспільства на три роки, два з яких він заслужив своїм вчинком по відношенню до прапору, а ще один – за раніше вчинену крадіжку.

Також "Знай.uа" писав, що тимчасово окупований Донбас знаходиться в настільки сумному стані, що розвалюється просто на очах. Як стало відомо, на одній із зупинок козирок обрушився просто від того, що на ньому накопичився сніг.