Українським водіям розповіли, скільки їм доведеться викласти за поліси ОСЦПВ, які вже навесні 2019 році стануть дорожчими.

Нараз чиновники допрацьовують нову постанову, - пише "Автовод".

Базова ставка автоцивілки не зміниться. Зміняться лише коефіцієнти і розміри страхових сум. Так, наприклад, Нацкомфінпослуг хоче збільшити на 30 тис. грн суму максимальних виплат майнового збитку. Чиновники також пропонують збільшити коефіцієнт для авто без реєстрації в Україні та зменшити його при купівлі електронного поліса. В принципі, цілком логічне рішення.

У цілому в 2019 році поліси ОСАЦВ в нашій країні подорожчають на 20-30%, з урахуванням нововведень, Нацкомфінпослуг та політики страховиків. Такої думки дотримується В'ячеслав Черняховський, голова асоціації "Страховий бізнес". Він вважає, що у нинішньому році приблизно на 30% збільшаться максимальні розміри виплат постраждалим.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Експерт запевняє, що здорожчання буде в будь-якому випадку. Це потягне за собою і зміну страхових сум. У той же час водії переконують що разом з тим покращиться якість послуг.

Що ж стосується каско, то в 2019 році його ціна не знизиться, адже вона залежить від ціни нових автомобілів і політики банків. Страховики просто запропонують автомобілістам більш сучасні методи страхування.

Нагадаємо, уряд готує чергові пекельні муки водіям. Тепер їм доведеться проходити медичне обстеження, а лікарі можуть заборонити сідати за кермо.

Як повідомляв портал Знай.ua, в ДФС розповіли, скільки грошей в загальній сумі витратили українці на євробляхи.

Також Знай.ua писав про те, що український журналіст Роман Кисіль розбився в Польщі. В результаті фатальної ДТП чоловік загинув. Його дружина у важкому стані в лікарні. У цій аварії вціліла лише їх маленька донька.

Дивіться: Українці масово позбуваються євроблях