10 січня в страшній аварії у Польщі загинув український журналіст Роман Кісіль. За життя його дружини у польській лікарні до цих пір борються лікарі. Однак її вже перевезли до Варшави, поки стан залишається тяжким.

До польської столиці прибула родина постраждалих.

Активісти з Варшави, друзі та родичі збирають кошти на дороговартісне лікування.

"Марічка знаходиться у тяжкому стані. По-перше, зараз потрібні гроші, щоб поставити її на ноги, пройти усі реабілітації. Адже нам відомо, що реабілітації інколи дорожчі, ніж сам процес лікування. Так само потрібні гроші на виховання Софійки, оскільки в сім’ї працював фактично лише Роман", - розповіла подруга родини Наталія Панченко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За словами друга сім'ї Юрія Банахевича, завтра вирішиться питання з перевезенням тіл Романа і його матері в Україну для майбутнього поховання. Дитинка з бабусею, поки що перебуває у Варшаві. Він також додав, що 12 січня консул Світлана Криса взяла під консульську опіку дівчинку.

Наразі усі подробиці і деталі з’ясовує слідство, поки що поліція не дає чіткої відповіді, що саме стало причиною смертельної аварії.

Нагадаємо, віце-прем’єр міністр потрапив у серйозну ДТП: не вписалися в поворот, до смерті - крок.

Прес-секретар держслужби охорони Богуслав Пьюрковский сказав, що винуватцем ДТП є водій автомобіля. Транспортний засіб отримав незначні пошкодження кузова. Правоохоронці виписали водію штраф.

У свою чергу Пьюрковский запевнив, що водій, який спричинив аварію, має великий досвід і стажем роботи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жахлива ДТП відправила туристів на той світ: вантажівка летіла на величезній швидкості, шансів вижити не залишалося. Такої трагедії дороги Швеції ще не бачили.

Також "Знай.uа" писав, у Венесуелі стався потужний землетрус. Найбільше постраждала столиця країни Каракас. У результаті сильних підземних поштовхів ледь не впав хмарочос, який зараз перебуває в аварійному стані.