Біля шведського міста Кіруна сталося зіткнення мікроавтобуса і вантажівки, в результаті якого загинули шість іноземних туристів. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на газету Barometern.

Як стало відомо, катастрофа сталася на окружній дорозі ввечері в суботу, 12 січня. На даний момент на місці події працюють поліцейські, з'ясовуються всі деталі трагедії.

Як стало відомо, туристи прибули не з скандинавських країн, всі вони народилися не раніше 1990-х років. Сім'ям загиблих вже повідомили про трагічну подію.

Також поліцейські розповіли, що водій вантажівки не отримав серйозних ушкоджень і на даний момент знаходиться в шоковому стані. Ще один чоловік отримав травми і був госпіталізований на вертольоті. Як повідомив співробітник прес-служби поліції Лів Фален, обох постраждалих вже допитали.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що активісти повідомили про жахливу трагедію на будівництві, яке розташоване біля пляжу Ланжерон. Очевидці заявили про те, що інцидент стався вдень, однак власник будівництва намагався приховати цей факт. При цьому не витягли тіло загиблого з-під крана досі, а родичів так і не пустили на територію будівництва. Крім того, стало відомо про те, що після падіння крана чоловік деякий час був без свідомості, але медичну допомогу йому ніхто так і не надав.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у столиці на проспекті Гагаріна сталася страшна автокатастрофа, в ході якої чотири автомобілі врізалися один в одного. Незважаючи на те, що всі машини отримали пошкодження, обійшлося без жертв та серйозних пошкоджень.

Також "Знай.uа" писав, що через чотири дні пошуків карпатські рятувальники нарешті знайшли київського лижника. Як стало відомо, що з чоловіком все гаразд, його передали в руки медиків і відвезли до найближчого населеного пункту. Повідомляється, що лижник проігнорував попередження про складні погодні умови, які також ускладнили і його пошук, оскільки сильний мороз, лавинна небезпека і погана видимість заважала рятувальної операції.