Жителі окупованої проросійськими найманцями-терористами Горлівки показали безлюдні вулиці свого рідного міста.

Відео поширили у спільноті Nova Gorlivka у Facebook.

"Не всі боролися за русскій мір. Багато боролися і борються за Україну. А багато, з огляду на вік і немічність, змушені доживати свій вік на орендованому житлі. Ви думаєте це щастя?", - написала користувачка.

У коментарях дописувачі іронізують, мовляв, "за що боролись, на те і напоролись".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Доброго ранку рідне місто, Друзі, Донбас, Україна" Ще на підтвердження "Горлівка – місто привід", Hoґlіvchanin опубліковав вчора відео пустого міста… Сьогодні знайомі останній раз відкривають крамницю… Віддають товар, збирають борги, продають обладнання і тікають. Таких на сьогодні буде 7. А куди тікають??? Дурне питання – звісно в Україну!! То ми завжди зранку до рідного міста, до друзів, Донбасу та до ненькі України", – написали підписі до відео у спільноті.

[embed]https://www.facebook.com/nova.gorlivka/videos/383008785794213/?__xts__

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в контрольних пунктах пропуску на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил утворилася черга з 235 автомобілів. Також стало відомо про те, що пасажирооборот у порівнянні з попередніми днями помітно знизився.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мешканці Дніпра радіють – мешканцю Кривого Рогу відмовили в апеляції на вирок суду першої інстанції про покарання за наругу над державним прапором. Як повідомляють журналісти, в результаті зловмисника ізолюють від суспільства на три роки, два з яких він заслужив своїм вчинком по відношенню до прапору, а ще один – за раніше вчинену крадіжку.

Також "Знай.uа" писав, що тимчасово окупований Донбас знаходиться в настільки сумному стані, що розвалюється просто на очах. Як стало відомо, на одній із зупинок козирок обрушився просто від того, що на ньому накопичився сніг.