Лавровий лист - це не просто спеція, яку можна знайти на кухні будь-якої господині. Це також чудовий засіб, який допоможе позбутися головного болю, його також використовують, як чудовий заспокійливий засіб і не тільки.

Якими чудодійними властивостями наділена ця рослина, пише "Intermarium".

Виявляється лавровий лист це не тільки спеція! Аромати можуть мати сильний вплив на наш організм.

лаврове листя

Наприклад, запах лаврового листа заспокоює тіло, розум і створює розслаблюючу атмосферу. Крім найпоширенішого застосування – на кухні, лавровий лист може бути використаний і для інших цілей.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Лікувальні властивості лаврового листя вперше виявили та використали стародавні греки.

Як виявилось, сушене листя лавру володіє також потужними протизапальними і заспокійливими властивостями, і можуть бути надзвичайно корисними для людей, що страждають від епілепсії.

Крім того, за допомогою нього лікують захворювання дихальних шляхів, бюрються з холестерином, знімають стрес, лікують безсоння, і регулюють високий артеріальний тиск.

Для того, щоб користуватися перевагами лаврового листя, ви можете приготувати його в кип’яченій воді і додати в їжу. Крім того, ви можете покласти лаврове листя в миску, підпалити, а через пару секунд загасити вогонь, і нехай аромат поширюється по кімнаті.

Крім того, лаврове листя є надзвичайно ефективними в боротьбі з тарганами. Як виявилось, запах цієї рослини відлякує шкідників. До того ж цей засіб натуральний та є абсолютно безпечним як для ваших дітей, так і для домашніх тварин.

Ви можете використовувати їх сухими або свіжими, але для кращого ефекту, використовуйте сухі, так як їх запах сильніший.