До кінця поточного тижня майже у всіх областях України синоптики прогнозують сніг з дощем. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

У вівторок, 15 січня, на заході країни синоптики прогнозують слабкий сніг, а на сході - сніг з дощем. На півночі, в центрі та півдні України буде хмарно.

Крім того, температура повітря в цей день на півночі, заході і в центрі буде вдень -2...-4 градуси, а вночі -6...-8. На сході очікується вдень 0...2 градуси тепла, а вночі -1...-3. У південних областях України синоптики прогнозують вдень -1...1 градус, а вночі -5...-7.

У Києві у вівторок без опадів. Температура повітря вдень -2...-4 градуси, а вночі -6...-8.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У середу, 16 січня, на заході країни синоптики прогнозують сніг з дощем. У Луганській і Донецькій областях очікується сніг. Всі інші регіони країни будуть без опадів.

У той же час на півночі і в центрі країни синоптики прогнозують вдень -2...-4 градуси, а вночі -7...-9. На заході в цей день чекають вдень -1...1 градус вночі -6...-8. На сході синоптики прогнозують вдень -1...-3 градуси, а вночі -6...-8. На півдні країни очікується -1...1 градус, вдень -5...-7 градусів вночі.

У Києві в середу буде хмарна і суха погода. Температура повітря вдень -2...-4 градуси, а вночі -6...-8.

У четвер, 17 січня, на заході і півночі країни синоптики прогнозують сніг з дощем. В центрі, на півдні та сході України опадів не очікується, буде хмарно.

При цьому на заході температура повітря вдень -1...1 градус, а вночі -1...-3 градуси. У північних та центральних областях вдень очікується -1...1 градус, а вночі температуру повітря опуститься до -5...-7. На сході синоптики прогнозують вдень -1...-3 градуси, а вночі -6...-8. У південних областях країни вдень очікується 1...3 градуси тепла, а вночі -1...-3.

У Києві в четвер пройде сніг з дощем. Температура повітря вдень -1...1 градус, а вночі -5...-7.

У п'ятницю, 19 січня, практично на всій території України буде сухо з мінливою хмарністю. У Закарпатській області синоптики прогнозують сніг з дощем, а в Харківській, Донецькій і Луганській областях буде хмарно.

У північних та західних областях у цей день прогнозується -1...1 градус. У центрі температура повітря вдень -1...1 градус, а вночі опуститься до -1...-3. На сході країни вдень очікується -1...1 градус, а вночі -3...-5. На півдні вдень очікується 1...3 градуси тепла, а вночі -1... + 1 градус.

У Києві в п'ятницю ймовірна мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вдень -1...1 градус, а вночі -1...1.

Нагадаємо, що в Україну йде потужний циклон, який вдарить по західних, центральних і північних регіонах України.

Як повідомляв портал Знай.uа, скоро в Україні суттєво похолодає і прогнозують нові снігопади. А в лютому взагалі буде -30 градусів.

Також портал Знай.uа писав, що в кінці січня Україну накриють сильні морози - температура повітря опуститься до -25 градусів, а велику територію країни засипле снігом.