Депутат Верховної Ради Дмитро Ярош поділився з українцями прогнозом щодо подальшої долі кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Про це він стало відомо із інтерв'ю Яроша "Українській Правді".

"Видно, що у Путіна є вольові якості. Безумовно. Людина, будучи полковником ФСБ, злетіла на такі небачені висоти. Стільки років тримає владу. Нам з цим ворогом ще позмагатися доведеться. Але все в руках Божих. Я можу померти в будь-який момент. І Путін - теж ", - сказав Ярош.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Смерть Путіна принесе в РФ неминучу смуту, вважає нардеп.

"Завжди після відходу диктатора в Росії наступали часи смути. Тут головне зробити так, щоб не тільки Україну, а й Європу не завалило уламками від такого розпаду. Щоб жоден з народів в нинішній Росії, в тому числі і російський, не був обділений" , - резюмував Ярош.

Нагадаємо, колишній керівник "Правого сектора", а нині – лідер " Української добровольчої армії" (УДА) Дмитро Ярош заявив, що має намір "оголосити полювання" на "московських попів" (представників Української православної церкви Московського патріархату).

Дмитро Ярош (засновник "Української добровольчої армії"
Дмитро Ярош (засновник "Української добровольчої армії"

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook:

"Православна Церква України створена! Намагаючись бути християнином і конфесійно-визначеним греко-католиком, розумію, що у кожного свій шлях до Бога. Ми, українці, милосердні, а отже, знищуємо ворогів Бога і України - з любов'ю. Так звана УПЦ МП – не церква. Це ФСБшна резидентура, яка є іскандером в руках сатаніста Путіна, як до цього була зброєю в руках Сталіна, Берії, Жукова та інших безбожників ", - пише Ярош.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у командувача "Української добровольчою армією", екс-керівника "Правого сектора", а нині народного депутата Дмитра Яроша було щасливе радянське дитинство, але комсомольський квиток він спалив під час служби в армії в 90-му році, про що повідомляє Українська правда, посилаючись на інтерв'ю політика.

Також Знай.ua писав про те, що командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош прокоментував необхідність продовження воєнного стану в Україні.