Популярний український співак Віктор Павлік вирішив йти у велику політику.

Відповідні фото були опубліковані в інтернет-мережі.

Більше того він вже навіть встиг придумати перший передвиборчий банер, який складається зі слів його ж пісні.

"Ні обіцянок, ні вибачень. Шик і дим в кожну хату. Блок Віктора Павлика", – йдеться у підписі.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що користувачі мережі доволі неоднозначно та з іронією сприйняли жарт співака.

"Блок Віктора Павліка – це тепло, світло, зниження цін на продукти і Айфон. І дешеві комунальні послуги", "можна вибирати і Віктора, і Павліка", – пишуть вони.

Відзначається, що трішки пізніше сам Павлік зазначив, що лише пожартував та не збирається йти у політичне життя.

"Смішні ви, люди. Невже зовсім немає почуття гумору. Ми кепкуємо, а ви в таке вірите. Але раз вірите, значить все!. Йду", – зазначив він.

Разом з тим варто відзначити, що у вівторок, 15 січня в Центральній виборчій комісії свої кандидатури в президенти України подали ще три людини.

Згідно з даними, які внесли кандидати, народний депутат Євген Мураєв - кандидат від партії "Наші", Віталій Купрій – самовисуванець, а колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка висунула його партія "Громадянська позиція".

Як відомо, на сьогоднішній день в ЦВК зареєстровано вісім кандидатів. Крім перерахованих вище, участь у передвиборній гонці візьмуть народний депутат Сергій Каплін, мер Львова Андрій Садовий, професор Віталій Скоцик, екс-міністр екології та природних ресурсів Ігор Шевченко і екс-глава СБУ Валентин Наливайченко.

Крім того, наголошується, що Гриценко вже виконав основну вимогу ЦВК вніс заставу у 2,5 мільйони гривень. Він зізнався, що додав до застави 100 тисяч гривень, а вся інша частина суми – це гроші партії.

Також варто відзначити, що колишній керівник Служби безпеки України Ігор Смешко заявив про намір балотуватися в президенти України на виборах 2019 року.

"Дорогі Друзі, рішення, про яке Ви просили, прийнято. Почав оформлення документів для реєстрації в ЦВК кандидатом в Президенти України. Щиро вдячний усім Вам! Упевнений, разом - переможемо!", - написав він на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Зеленський може відмовитися від президентської гонки.

Як повідомляв "Знай.ua", Порошенко схиляє Вакарчука підтримати його на виборах.

Також "Знай.ua" писав, що російських спостерігачів не пустять на вибори президента.

ЦВК оприлюднила календарний план президентських виборів